Mmm, banan og chokolade! Dét er guf! Og så giver bananen sådan en lækker svampet konsistens til kage. Nemme og hurtige at bikse sammen. Sådan nogle skal der også være plads til.

10 stk.

Ingredienser

  • 125 g blødt smør
  • 125 g sukker
  • 2 æg
  • 125 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 modne bananer
  • 75 g mørk chokolade, hakket
  • 25 g mandler, hakkede og evt. smuttede

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 180 grader. Kom 10 muffinpapirforme i en metal form.

Pisk smør og sukker sammen. Tilsæt et æg ad gangen og pisk godt imellem hvert æg.

Bland mel og bagepulver i en anden skål. Sigt blandingen i dejen og vend det rundt.

Mos bananerne og vend dem i sammen med chokoladen og mandlerne. Fordel dejen i de 10 muffinsforme.

Bag dem midt i ovnen i ca. 20 minutter. Lad dem afkøle på en rist.